Λίγα πράγματα για μένα & μια πρόσκληση

Cis άντρας, μεγαλωμένας από μία Cis πατριαρχική κοινωνία, που ζει στην Αθήνα τα τελευταία 7 χρόνια. Συγκάτοικος δύο γατιών, κατά σύμπτωση κ αυτών αρσενικών.

Η ζωή είναι για να τη μοιράζεσαι, για να συνευρίσκεσαι, για να ανοίγεις την αγκαλιά σου και να δίνεις ότι μπορείς καλύτερο: την αγάπη σου, το νοιάξιμο σου, την αλληλεγγύη σου, ένα χέρι βοηθείας, μια καλή κουβέντα, ένα κωλοδάχτυλο στο σύστημα που μας κάνει μικρότερ@ απ’ αυτό που είμαστε!

Εδώ από τρέλα και προσωπική καύλα να μιλήσω και να εκθέσω τις σκέψεις μου για ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολεί όλους. Ένα θέμα που μας ακουμπάει προσωπικά όλους. Η σχέση μας με το σώμα μας, με τον άλλον και την άλλη και το άλλο, με τα ένστικτά μας.

Ο στόχος μου δεν είναι να μονολογήσω αλλά να ανοίξω μια κουβέντα. Όποι@ επομένως θέλει να χρησιμοποιήσει τον χώρο αυτόν για να εκθέσει και τις δικές τ@ σκέψεις ας μου στείλει ένα email (mol.i.limbo@gmail.com) και το πιάνουμε από εκεί. Προφανέστατα κρατάμε οπωσδήποτε τη συζήτηση μέσα στα όρια του σεβασμού της άποψης και της ταυτότητας των άλλων.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια (όχι δεν είναι γάτα τελικα – αχ ρε Παιδί Τραύμα); Ο χώρος αυτός δε χωράει φασιστικές, σεξιστικές, ρατσιστικές απόψεις και αντιλήψεις.

Twitter: @nerragi

Σχολιάστε